NYA RANGE ROVER SV

NYA RANGE ROVER SV

EN UTSÖKT KOMBINATION AV RANGE ROVER-LYX OCH PERSONLIG SMAK
SE GALLERI
Range Rover SV erbjuder stora valmöjligheter, utmärkt hantverk och taktila förbättringar för de som verkligen vill skilja sig från mängden. Det är lyx som du både kan röra och se.

NYA RANGE ROVER SV

Skiljer sig från mängden. Den elegantaste Range Rovern som någonsin skapats.

EXKLUSIV KÄNSLA

Beundra den vacka exteriören med sin exklusiva frontgrill, främre stötfångare och tvåtonad Range Rover-text. Sjunk ner i semi-anilinelädersätet. Rör vid de lyxiga vita högglansiga keramiska kontrollerna. Varje resa blir speciell.

SV ANPASSNING

Att skapa en Range Rover SV är en personlig upplevelse. Material som är unika för SV inkluderar vit högglansig keramisk ytfinish präglad med mosaikmönster eller kontrasterande Natural Dark Linear Weng-faner med metalliska mosaikinslag.

SÖMLÖS UPPKOPPLING

Intuitivt och enkelt att ansluta till din smartphone, Pivi Pro är en lika stor tillgång för passagerarna som för föraren. Två 13,1-tums pekskärmar, exklusiva för SV, ger baksätespassagerare tillgång till all information och underhållning de behöver.

SV SIGNATURE SUITE

Det fyrsitsiga tillvalet SV Signature Suit erbjuder den ultimata passagerarupplevelsen för modeller med lång hjulbas.

HARMONISK MILJÖ

Den bakre fullängdskonsolen, dekorerad med antingen Windsor-läder eller läderfritt UltrafabricTM*, har en ovansida i faner och integrerad stämningsbelysning. Pekskärmen i baksätet låter passagerarna själva styra komforten och underhållningen.

KOMFORT VÄGER TUNGT

SV Signature Suit lyfts Range Rovers komfort ännu ett snäpp. Mugghållarna och den upplysta kylskåpsdörren kan fällas ut elektroniskt och styras från pekskärmen i baksätet. Specialdesignade Dartington-kristallglas adderar ytterligare finess.

FLEXIBELT UTRYMME

Det utfällbara elektroniska Club Table-bordet med skulpterat armstöd och exklusiv belysning, styrs från pekskärmen i baksätet. Utrymmet under bordet har utnyttjats smart och mittenkonsolen rymmer integrerad och säker förvaring.

SV INTREPID

Dynamisk och skapad för att upptäckas.

ACCENTER OCH DETALJER

Interiördetaljer i denna version inkluderar exklusiv träfaner2, ytskikt och keramiska kontroller i Satin Black. Metallplätering och exteriöraccenter i Graphite Atlas gör modellen ännu mer slående.

VIDARE ANPASSNING

Det dynamiska fokuset i SV Intrepid kan förstärkas ytterligare med svart kontrasterande tak, röda bromsok och svarta 23-tums aluminiumfälgar med hjulinsatser i Narvik Black Gloss och ytfinish i Dark Tinted Lacquer.

ULTRAFABRICS

Det hållbara läderfria UltrafabricsTM tyget finns tillgänglig för SV Intrepid. Det mjuka, smidiga och slitstarka materialet pryds av en unik rektangulär perforerad ytfinish.

SV SERENITY

Ren lyx med subtila accenter som förstärker exklusiviteten.

ACCENTER OCH DETALJER

Varje millimeter av SV Serenity är lyxig. Exteriördetaljer glänser i Corinthian Bronze och exklsuiva tvåtons-interörfärger accentuerar modellens imponerande hållning.

VIDARE ANPASSNING

Exteriören hos SV Serenity kan göras ännu mer distinkt genom kontrasterande tak i Corinthian Bronze och valbara 23-tums aluminiumfälgar i stilen Gloss Dark Grey med hjulinsatser i Corinthian Bronze Satin.

MOSAIK-INLÄGG

En rad ny utsökt träinredning med inlägg i metall i mosaikmönster demonstrerar minutiös känsla för detaljer. Mosaikbroderier på sätena gör interiören komplett.

NYA RANGE ROVER SV MOTORER

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

PLUG-IN HYBRID (PHEV)

Range Rover SV finns tillgänglig som laddhybrid med förlängd räckvidd**. En 3 liters sexcylindrig Ingenium-bensinmotor och en 105 kW elmotor levererar en kombinerad effekt på 510 hk.

FORTSÄTT UTFORSKA

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Unika Land Rover-modeller.
NYA RANGE ROVER

NYA RANGE ROVER

Se alla Range Rover-modeller.

*Berornde på färgval. **Tillgänglig från januari 2022.