PÅ BIO I NOVEMBER


IKONISKA TERRÄNGBILAR I FULL ACTION

Nya Defender och Range Rover Sport SVR i spektakulär action i den 25:e James Bond-filmen, tillsammans med klassiska Land Rover och Range Rover modeller.NYA DEFENDER

James Bond är tillbaka i No Time To Die. Nya Defender testades och pressades till sitt yttersta av stuntteamet. Varje Defender 110 X är lackerade i Santorini Black och är utrustade med lättmetallfälgar i matt mörkgrå finish. Tack vare testerna i No Time To Die sätter nya Defender helt nya standards när det gäller slitstyrka och kompetens.

BYGG DIN BIL

RANGE ROVER SPORT SVR

Nya Defender är inte den enda Land Rover modellen i No Time To Die, utan Range Rover Sport SVR finns också med. Modellens kompressormatade V8-bensinmotor på 5,0 liter har en effekt på 575 hk och ett vridmoment på 700 Nm. Range Rover Sport SVR är den snabbaste och effektstarkaste Land Rovern någonsin och därmed den perfekta bilen för No Time To Die. Den är lackerad i Eiger Grey och utrustad med 22-tums blanksvarta fälgar samt exteriört kolfiberpaket med motorhuv i samma färg som karossen.

Detta är samma specifikation som i No Time To Die

KLASSISKA LAND ROVER MODELLER

Håll utkik efter klassiker från Land Rover i No Time To Die.

LAND ROVER SERIES III

Du kan se en Land Rover Series III i filmscenerna som utspelar sig på Jamaica. Land Rover Series III tillverkades från 1971 till 1990.

KLASSISK RANGE ROVER

Du kan även se en klassisk Range Rover, den ursprungliga lyx-SUV:en från 1970 till 1996, i filmscenerna från Italien. Land Rover Classic Works är ett brittiskt team som har till uppgift att ta hem och återställa bilar till sitt originalutförande. Där ingår specialiserade ingenjörer och experter på historiska bilar som arbetar i högklassiga anläggningar för service och restaurering.

/

JAMES BOND:
NO TIME TO DIE

I No Time To Die har James Bond lämnat sin tjänst och njuter av ett stilla liv i Jamaica. Lugnet varar dock inte särskilt länge då hans gamle vän Felix Leiter från CIA dyker upp och ber om hans hjälp. Uppdraget att rädda en kidnappad forskare visar sig vara mycket mer förrädiskt än väntat, och Bond kommer en mystisk bov på spåren som är beväpnad med farlig ny teknik.

SE TRAILERN

© 2020 Danjaq, LLC och Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007-pistolpipans logotyp och tillhörande James Bond-märken © 1962-2020 Danjaq, LLC och Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007-pistolpipans logotyp och tillhörande James Bond-varumärken är varumärken som tillhör Danjaq, LLC. Alla rättigheter förbehållna.

Professionella stuntförare i arrangerade filmscener. Försök inte göra detta själv. Bilarna är modifierade för stuntuppdrag: Defender är försedd med extremt hållfast tak, balkar fram, förstärkt underrede, störtburar och säkerhetsbränsletank. Säten och säkerhetsbälten, motorkylning, däck och fordonshöjd motsvarar inte standardutförande.

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö