SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER
110 75th LIMITED EDITION​
D300 AWD AUTOMATIC
110 75th LIMITED EDITION​

110 75th LIMITED EDITION​

D300 AWD AUTOMATIC

PRESTANDA
Topphastighet km/h 191 ‡
Acceleration (sek) 0-100 km/h 7,0
BRÄNSLEEKONOMI
DRIVLINA
VIKTER
SLÄPVAGNSKÖRNING
LASTNING PÅ TAKET
MÅTT
INRE TAKHÖJD
BENUTRYMME
LASTVOLYM
MARKFRIGÅNG - STANDARD
MARKFRIGÅNG - TERRÄNG
VADNINGSDJUP
VÄNDCIRKEL

FORTSÄTT UTFORSKA

ANPASSNING

ANPASSNING

Välj bland en rad olika alternativ och tillbehör.
DEFENDER-MODELLER

DEFENDER-MODELLER

Se hela modellprogrammet.
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Kraftfull och hållbar.

**Visa WLTP-värden.

[1]Angivna värden är uppskattade av tillverkaren och kommer att ersättas med officiella WLTP-tester i enlighet med gällande EU-lagstiftning så snart det går. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värden för CO2,2bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör. Värdena har erhållits med fulladdat batteri.

*Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2,2bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör. NEDC2 är värden beräknade med hjälp av en statlig formel utifrån WLTP-värden som motsvarar det som de skulle ha varit enligt det gamla NEDC-testet. Korrekt skattehantering kan sedan tillämpas.

**Angivna uppgifter är hämtade från tillverkarens officiella tester utförda i enlighet med gällande EU-lagstiftning med fulladdat batteri. Endast avsett för jämförelse. Värden i verkligheten kan avvika. Värdena för CO2,2bränsleekonomi, energiförbrukning och räckvidd kan variera beroende på faktorer som körstil, miljöförhållanden, last, monterade hjul och tillbehör, faktiskt rutt samt batteriets skick. Värdena för elektrisk räckvidd är baserade på ett serietillverkat fordon på en standardiserad väg.

Om bilen är utrustad med 22-tumsfälgar är topphastigheten 209 km/h.
Om bilen är utrustad med 20-tumsfälgar är topphastigheten 191 km/h.
‡‡I kombination med elektrisk motor.
Inklusive en förare som väger 75 kg, alla vätskor påfyllda samt 90 % bränsle i tanken.
Inklusive alla vätskor påfyllda samt 90 % bränsle i tanken.
Dynamisk taklast tillåter upp till 118 kg/168 kg (90/110 och 130) när den är utrustad med terrängdäck och Expedition Roof Rack. Statisk taklast tillåter upp till 300 kg.
Siffrorna bakom rad 1 för Hard Top gäller bakom lastutrymmenas skiljevägg.

Torr: Volym uppmätt med VDA-kompatibla fasta block (200 mm x 50 mm x 100 mm). Hard Top-modeller: inklusive förvaring under golvet, exklusive domkraft och verktyg.
Våt: Volym uppmätt genom simulering av lastutrymmet fyllt med vätska. Hard Top-modeller: inklusive förvaring under golvet, exklusive domkraft och verktyg.

Defender V8-modellerna har ingen dynamisk taklastkapacitet.
*Med borttagen släpögla.

Vikterna avser bilar med standardspecifikationer. Tillvalsutrustning höjer vikten.
Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva montering av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för mer information eller konfigurera din bil online.