SÅ NÄRA LIVE-MUSIK DU KAN KOMMA

MERIDIAN™ OCH LAND ROVER
Som ett av Storbritanniens ledande företag inom ingenjörskonst och innovation matchar Meridian våra drivkrafter när det kommer till kvalitet, prestanda och hängivenhet genom deras satsning på att återge ett så autentiskt ljud som möjligt.
RICHARD HOLLINSHEAD
MERIDIAN CHIEF TECHNOLOGY OFFICER

AUTENTISKT SURROUNDLJUD

Att skapa en unik ljudupplevelse i en bil kräver en perfekt kombination av teknik och känsla. TrifieldTM* mixar med lätthet olika kanaler för att uppnå ett autentiskt surroundljud.

*Gäller endast vissa ljudsystem. Fråga din återförsäljare om mer information.

KUPÉN SPELAR ROLL

En betydande sak är själva tekniken i ljudsystemet, en annan är ytorna inuti bilen. Allt i kupén har valts ut och designats för att stötta en verklighetstrogen musikåtergivning.

EN KÄNSLOFYLLD UPPLEVELSE

Land Rovers unika teknik, design och materialval går igen i Meridians innovativa ljudsystem. Upplevelsen av lyx förstärks av den imponerande och nyanserade ljudbilden.

SOM EN KONSERTUPPLEVELSE

Kupén i din Land Rover är den perfekta platsen att uppleva dina personliga favoritlåtar. Meridian ljudsystem strömmar musik ur upp till 12 högtalare*, med 380 watt och en tvåkanals subwoofer. Tillgängligt ljudsystem beror på om bilen är utrustad med infotainmentsystemet Touch eller Touch Pro. *

MERIDIAN LJUDTEKNIK

Upplev skillnaden. Meridians innovativa tekniska lösningar matchar våra unika bilar och ger dig alltid en fantastisk ljudupplevelse.

DIGITAL SIGNALBEHANDLING

DIGITAL SIGNALBEHANDLING

Sammanför ljudsystemets samtliga element till ett, för en ljudupplevelse som annars skulle kräva betydligt större högtalare.
MERIDIAN CABIN CORRECTION

MERIDIAN CABIN CORRECTION

Funktionen Meridian Cabin Correction använder avancerade algoritmer för att skräddarsy ljudupplevelsen efter akustiken inuti din Land Rover.
MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING

Funktionen Meridian Digital Dither Shaping ser till att digitala signalomvandlingar sker mjukt och sömlöst, så att så många detaljerna som möjligt bevaras i ljudåtergivningen. Resultatet är en autentisk musikåtergivning som känns.
TRIFIELD†

TRIFIELD†

Trifield är exklusivt för Meridian. Tekniken förenar mitt- och surroundkanalerna med vänster- och högerkanalerna på ett perfekt vis. På så sätt kan alla passagerare njuta av en konsertliknande ljudupplevelse.
TRIFIELD 3D

TRIFIELD 3D

Land Rover är först i världen med att använda Trifield 3D. En nyutvecklad ljudteknik baserad på Meridians välkända surroundljudsystem. Genom att lägga till dedikerade diskantkanaler utökas känslan i kupén till en 3D-ljudupplevelse, med överlägsen definition.

Trifield och enheten med ”tre fält” är ett varumärke som tillhör Trifield Productions Ltd.
†† Meridian är ett registrerat varumärke som tillhör Meridian Audio Ltd.
*Antal högtalare och watt beror på vilken Land Rover du väljer. På bilden visas Range Rover. Be din återförsäljare om närmare detaljer. Den här Land Rover-bilden är endast ett exempel. Högtalarnas placering kan variera beroende på bil.