PIVI OCH PIVI PRO SUPPORT

SÅ ANVÄNDER DU DITT NYA LAND ROVER INFOTAINMENTSYSTEM OCH UPPKOPPLADE TJÄNSTER.

SÅ ANVÄNDER DU PIVI, PIVI PRO OCH UPPKOPPLADE TJÄNSTER

DATAPLAN

Med ett giltigt abonnemang tillhandahåller Pivi Pro1 och Online Pack2 all information du behöver för en ännu mer uppkopplad resa. Den första ettåriga prenumerationen på Online Pack2 och den treåriga prenumerationen på Connected Navigation Pro1 ger dig tillgång till allt du kan tänkas vilja ha på ditt äventyr. Njut av obegränsad media Music2 streaming och live-appar med 4G-anslutning.

KOM IGÅNG

KONFIGURERA INCONTROL
FÖLJ STARTGUIDEN

ANSLUTA DINA KONTON OCH ENHETER

ANSLUT DINA KONTON

ANSLUT DINA KONTON

Få ut det mesta av ditt Online Pack2 genom att ansluta ditt InControl-konto så att du kan surfa och ansluta innehåll och tjänster från tredje part. Från Pivi Pros applåda väljer du ikonen "Connect Accounts" (anslut konton) och söker efter den app du vill ansluta. Du kan antingen skanna QR-koden med din smartphone eller välja "Email Me" (skicka e-post till mig) för att skicka en länk till inloggningssidan till din e-postadress.
När du har anslutit kan du omedelbart börja använda tjänsten i din bil. Länkade tjänster visas som en ikon i applådan, som mediekälla i mediaspelaren eller som en aktiv kalender i Agenda-appen.
ANSLUT DIN SMARTPHONE

ANSLUT DIN SMARTPHONE

Med Smartphone-paketet kan du använda dina appar säkert och bekvämt via Pivi och Pivi Pro1 med hjälp av:

Apple CarPlay® 3
Android AutoTM 4

För Apple CarPlay® 3, se till att du har den senaste versionen av iOS installerad och Siri ® aktiverad på din iPhone. För Android AutoTM 4 ska du se till att du har den senaste Android Auto-appen installerad och Google Voice Assistant aktiverat på din Google-enhet. Anslut din enhet till gränssnittspanelen i mittkonsolens förvaringsfack med en certifierad USB-kabel.

IGUIDE

iGuide-appen är en virtuell guide och digital användarhandbok som gör det enkelt för dig att hitta och förstå de viktigaste funktionerna och reglagen i din nya Land Rover och InControl – allt via din mobila enhet, så att du alltid har svar på alla frågor nära till hands. Sök efter "Land Rover iGuide" i AppStore eller Google Play Store för att ladda ner appen.

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

HUR UPPDATERAR JAG NAVIGATIONSSYSTEMETS KARTOR?

Så länge det finns ett aktivt anslutet navigeringsabonnemang1 kommer kartorna att uppdateras automatiskt. Ett anslutet navigeringsabonnemang ingår vanligtvis under den inledande garantiperioden. Förnyelse av abonnemanget möjliggör fortsatta automatiska kartuppdateringar.

HUR MÅNGA BLUETOOTH-ENHETER KAN ANSLUTAS ELLER PARKOPPLAS?

Totalt 10 Bluetooth-enheter kan parkopplas, och två enheter kan parkopplas samtidigt – det kan vara telefoner eller medieenheter. Den första enheten som paras ihop med Pivi/Pivi Pro1 kommer att betecknas som din primära enhet. Detta kan du ändra i inställningarna genom att gå till Settings > All > Connectivity > Bluetooth > och klicka på den enhet du vill ändra.

HUR FÖRNYAR JAG INCONTROL-TJÄNSTERNA?

När dina InControl-tjänster har nått sitt utgångsdatum får du ett e-postmeddelande med en länk som du kan använda för att förnya InControl-tjänsterna. Om du inte har fått detta e-postmeddelande eller om länken har upphört att gälla, kontakta kundtjänst.

HUR TAR JAG BORT MINA PERSONUPPGIFTER?

Innan du säljer din bil måste du radera dina fordonsdata från ditt InControl-konto. Logga in på InControl-portalen, välj "Vehicle Setting" (fordonsinställning) på höger sida och välj menyn "Remove Vehicle" (ta bort fordon). Klicka på "Remove Vehicle" (ta bort fordon) för att ta bort alla fordonsdata från ditt InControl-konto. Du kommer att bli ombedd att ange ditt lösenord för InControl-kontot. I Pivi/Pivi Pro1, gå till Settings > All > Profile Settings för att välja en profil du vill radera. Kontakta återförsäljaren om du nyligen har köpt ett begagnat fordon.

BEHÖVER JAG HA ETT SIM-KORT TILL HANDS FÖR MOBILDATA?

Nej, din bil levereras med ett inbyggt SIM-kort som gör det möjligt att använda:

1.    Funktioner/tjänster till anslutet navigationssystem1
2.    Wi-Fi hotspot6
3.    Funktioner/tjänster för Online Pack2

Dessa tjänster kräver ett giltigt abonnemang. Mobildata ingår i abonnemanget, och därför krävs inga ytterligare avtal eller SIM-kort så länge abonnemanget är igång.

HUR VÄLJER JAG 3D-VY FÖR KARTAN PÅ DEN VIRTUELLA INSTRUMENTPANELEN?

För att ändra den interaktiva förardisplayens layout, gå till inställningarna via ratten. Ytterligare inställningar för förardisplayen kan också finnas tillgängliga beroende på bil. Dessa når du från Settings > Navigation > Driver Display i Pivi Pro.

VAD GÖR JAG HÄRNÄST?

WEBBSIDAN MY LAND ROVER INCONTROL

WEBBSIDAN MY LAND ROVER INCONTROL

Logga in på ditt InControl-konto.
UTFORSKA NYA DEFENDER

UTFORSKA NYA DEFENDER

Seriöst kapabel, beredd på allt.

Tillvalsutrustning och dess tillgänglighet kan variera beroende på fordonsspecifikation (modell och drivlina) eller kräva installation av annan utrustning för att kunna monteras. Kontakta din lokala återförsäljare för närmare detaljer, eller konfigurera din bil online.

Utrustning i bilen ska användas av förare endast då detta kan ske på ett säkert sätt. Förare måste förvissa sig om att de alltid har fullständig kontroll över bilen.

Funktioner, tillval, tredjepartstjänster och deras tillgänglighet för Pivi och InControl är marknadsberoende. Kontrollera därför med din Land Rover-återförsäljare vad som gäller angående lokal marknadstillgänglighet och fullständiga villkor. Vissa funktioner är kopplade till abonnemang som måste förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksanslutning kan inte garanteras på alla platser. Informationen om InControl-tekniken som visas, inklusive skärmbilder och sekvenser, omfattas av programuppdateringar, versionskontroll och andra system- och bildändringar, beroende på valda tillval.

Apple CarPlay är ett varumärke som tillhör Apple Inc., vars slutanvändarvillkor kan gälla.

Android Auto är ett varumärke som tillhör Google LLC.

1Uppkopplad navigation kräver förlängning av abonnemanget efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

2Regler för ”fair use” (skäligt bruk) kan gälla. 1 års abonnemang är standard och detta kan förlängas efter startperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare.

3Din bil är förberedd för Apple CarPlay. Tjänsterna som erbjuds av Apple CarPlay är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay för mer information.

4 Din bil är förberedd för Android Auto. Tjänsterna som erbjuds av Android Auto är beroende av funktionernas tillgänglighet i ditt land. Se www.android.com/auto/ för mer information.

Remote innehåller prenumerationstjänster som kan förlängas efter initialperioden enligt anvisningar från din Land Rover-återförsäljare. Remote-appen måste laddas ner från Apple App Store/Google Play Store.

6Regler för ”fair use” (skäligt bruk) gäller. När 20 GB data har förbrukats inom en månad kan det hända att datahastigheter och funktioner i bilen försämras under resterande dagar den månaden.