STÄLLA IN INCONTROL PRO SERVICES

STÄLLA IN INCONTROL PRO SERVICES

FÖRBÄTTRAD KAPACITET

Pro Services är en del av InControl Connect Pro-paketet och innehåller ett antal förbättringar av navigation, infotainment och anslutbarhet för Touch Pro.


Följ anvisningarna nedan för att ställa in Pro Services.

AKTIVERA ANSLUTBARHET

Du behöver endast aktivera anslutbarhet för bilar utrustade med Pro Services för att aktivera hela uppsättningen med anslutna tjänster. För att förhindra att tändningen slås av, se till att motorn startas och får fortsätta att gå.

STEG 1

STEG 1

Du behöver installera ett mikro-SIM-kort först, enligt anvisningarna.
STEG 2

STEG 2

För att aktivera mobildata i din bil öppna Inställningar från valfri skärm. Välj sedan All Settings > Features > Connectivity > Mobile Data ON.
STEG 3

STEG 3

När du har anslutit visas antingen en 3G eller en Wi-Fi-symbol uppe i övre hörnet på pekskärmen. Observera att det kan ta upp till 2 minuter att ansluta till internet beroende på nätverkssignalens styrka.

SKAPA EN PROFIL

STEG 1

STEG 1

Första gången du använder Touch Pro-navigation blir du ombedd att skapa och namnge din profil. Detta låter dig spara favoritdestinationer, tidigare resor och navigationsinställningar.
STEG 2

STEG 2

När du uppmanas om detta, bläddra till längst ner på sidan och välj Turn on all/Turn on för att aktivera alla anslutna navigationsfunktioner. Dessa omfattar historik om trafikmönster och trafikinformation i realtid. Om du väljer Continue/Cancel (fortsätt/avbryt) avaktiveras alla anslutna navigationsfunktioner.

DITT NAVIGATIONSKONTO

SKAPA ETT KONTO

SKAPA ETT KONTO

När din profil har skapats kan du upprätta ett konto för Touch Pro-navigation genom att välja "Sign in" (logga in) på huvudnavigationsskärmen.

Du kan även uppmanas att göra detta när du försöker använda vissa funktioner som kräver att du är inloggad, bland annat Share ETA, Cloud Sync eller dörr till dörr-navigering.
GODKÄNN VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

GODKÄNN VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

Följ instruktionerna på skärmen för att registrera ett nytt konto.

Du kommer att uppmanas att godkänna villkor och bestämmelser för navigering, och detta kommer du åt genom att skriva in angiven webbadress i din webbläsare.

STÄLL IN LIVE-APPAR

Ett antal LIVE-appar kan laddas ner till Jaguars infotainmentsystem Touch Pro så att du får tillgång till aktuell information som exempelvis väder,

flyg och de senaste nyhetsuppdateringarna.

STEG 1

STEG 1

För att välja och få tillgång till LIVE-appar, välj menyn "Extra Features" (extrafunktioner) på pekskärmen i din Land Rover.
STEG 2

STEG 2

Logga in med e-postadressen och lösenordet för ditt Protect-konto. Du kan också välja ett smeknamn och ställa in en PIN-kod för att kunna logga in utan att använda dina uppgifter varje gång. Om du inte är inloggad sparas inte dina inställningar.
STEG 3

STEG 3

Om en grön nedåtpil visas på Update-panelen innebär detta att det finns tillgängliga uppdateringar. Välj helt enkelt "Update" vid behov.

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

WEBBSIDAN MY LAND ROVER INCONTROL

WEBBSIDAN MY LAND ROVER INCONTROL

Registrera dig och logga in på My Land Rover InControl för att anpassa dina val och hantera ditt InControl-innehåll.
SUPPORT TILL LAND ROVER INCONTROL

SUPPORT TILL LAND ROVER INCONTROL

Vi hjälper dig gärna om du har några frågor eller om du vill att vi ska berätta mer om LandRover InControl.
VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

Gå till Land Rover InControl villkor och sekretessdokument.

*Du kan behöva stänga av motorn, vänta några minuter och sedan starta motorn igen för att se de genomförda uppdateringarna.


InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Hör med din lokala Land Rover-återförsäljare om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser.