InControl säkerhet

InControl Secure varnar dig och spårningstjänstens callcenter (Tracking Call Centre) om en automatiska stöldvarning utlöses av din bil.
InControl säkerhet
STÖLDVARNING

STÖLDVARNING

Om en automatisk stöldvarning har utlösts för din bil visas en notifikation. Denna varning kan ses både i Remote-appen och på InControl-webbsidan. Kontakta Tracking Call Centre, enligt anvisningarna på varningsbilden. Av säkerhetsskäl avaktiveras alla InControl-funktioner på webbsidan och i appen.
TRANSPORTLÄGE

TRANSPORTLÄGE

Med transportläget kan du ställa din bil på ett släp eller tåg, eller bogsera den, utan att en stöldvarning utlöses. Läget kan aktiveras i Remote-appen eller på InControl-webbsidan. När det är aktiverat kommer bilen inte att skicka automatiska stöldvarningsmeddelanden på 10 timmar om den flyttas när motorn är avstängd. Alla övriga automatiska stöldvarningsmeddelanden förblir aktiva.
SERVICELÄGE

SERVICELÄGE

Serviceläget måste vara aktiverat när du servar din bil, detta för att förhindra att en stöldvarning utlöses. Läget kan aktiveras i Remote-appen eller på InControl-webbsidan. När det är aktiverat kommer bilen inte att skicka automatiska stöldvarningar på 10 timmar.

SUPPORT FÖR LAND ROVER INCONTROL

WEBBSIDAN MY LAND ROVER INCONTROL

WEBBSIDAN MY LAND ROVER INCONTROL

Registrera dig och logga in på My Land Rover InControl för att anpassa dina val och hantera ditt InControl-innehåll.
SUPPORT TILL LAND ROVER INCONTROL

SUPPORT TILL LAND ROVER INCONTROL

Vi hjälper dig gärna om du har några frågor eller om du vill att vi ska berätta mer om LandRover InControl.
VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

Gå till Land Rover InControl villkor och sekretessdokument.

*Om bilen måste sättas i transport- eller service-läge i mer än tio timmar, vänligen kontakta pårningstjänstens callcenter (Tracking Call Centre) för att begära assistans.


InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Hör med din lokala Land Rover-återförsäljare om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser.