AKTIVER INCONTROL PROTECT

För att kunna utnyttja InControl-tjänster måste du aktivera de InControl-tjänster som du redan har köpt.
AKTIVER INCONTROL PROTECT
STEG 1

STEG 1

Gå till webbplatsen My Land Rover InControl och skapa ett konto. Ange din e-postadress för att få ett registreringsmail skickat till dig. Klicka på länken i mailet och följ anvisningarna på skärmen.
STEG 2

STEG 2

Du kommer därefter att uppmanas att koppla din Land Rover till ditt konto för att bekräfta att du är ägaren eller en auktoriserad användare. För att göra detta behöver du komma åt din bil inom 60 minuter för att slutföra inställningen innan du måste starta om proceduren.
STEG 3

STEG 3

Du kommer att bli ombedd att fylla i information om bilen och godkänna de juridiska villkoren. Du kommer också att kunna aktivera Journeys-funktionen.

WEBBSIDAN MY LAND ROVER INCONTROL

På My Land Rover InControl-webbsidan kan du logga in och ändra dina uppgifter, lägga till eller ta bort fordon, hantera dina abonnemang med mera.

LÄGG TILL EN BIL TILL DITT KONTO

LÄGG TILL EN BIL TILL DITT KONTO

Innan du börjar, se till att du har åtkomst till bilen, att den är parkerad utomhus i ett område med god nätverkstäckning och att du har ditt registreringsnummer nära till hands. Du behöver också bilens chassinummer (VIN-nummer), som du hittar på vänster sida av vindrutan eller i ägarhandboken.

För att lägga till en bil till ditt konto loggar du in på My Land Rover InControl-webbsidan och går till fliken Add Vehicle. Följ sedan stegen på skärmen för att ansluta bilen.
TA BORT EN BIL FRÅN DITT KONTO

TA BORT EN BIL FRÅN DITT KONTO

Om du har aktiva InControl-abonnemang kommer dessa övertas av den nya bilägaren till dess att abonnemangstiden har löpt ut, förutsatt att hen fyller i de uppgifter som behövs vid uppsättningen av sitt eget InControl-konto.

Om du har aktiva InControl-abonnemang kommer dessa att övertas av den nya bilägaren tills abonnemangstiden löper ut, förutsatt att hen fyller i de uppgifter som behövs vid uppsättningen av sitt eget InControl-konto.

SUPPORT FÖR LAND ROVER INCONTROL

BESÖK WEBBSIDAN MY LAND ROVER INCONTROL

BESÖK WEBBSIDAN MY LAND ROVER INCONTROL

Registrera dig och logga in på My Land Rover InControl för att anpassa dina val och hantera ditt InControl-innehåll.
SUPPORT TILL LAND ROVER INCONTROL

SUPPORT TILL LAND ROVER INCONTROL

Vi hjälper dig gärna om du har några frågor eller om du vill att vi ska berätta mer om LandRover InControl.
VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

Gå till Land Rover InControl villkor och sekretessdokument.

InControl-specifika funktioner som beskrivs kan vara tillval eller vara beroende av marknad eller drivlina. Hör med din lokala Land Rover-återförsäljare om tillgänglighet och fullständiga villkor i ditt land. Vissa funktioner kräver ett lämpligt SIM-kort med tillämpligt dataavtal som kan kräva ytterligare abonnemang efter initialperioden enligt anvisningar från din återförsäljare. Mobil nätverksuppkoppling kan inte garanteras på alla platser.